Ingrediencie
Potrebujeme: Cesto
- 240 g Múka hladká
- 175 ml Pitná voda
- 1 ČL Soľ
- 1 PL Repkový olej
- 150 g Kapusta biela
- 3 KS Mrkva
- 1 KS Cibuľa
- 100 g Sušené huby (shitake)
- 100 g Sušené huby (judášove ucho)
- 1 KS Kuracie prsia
- 1 PL Sójová omáčka
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- Biele korenie (podľa chuti)
Plnka :
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cesto : Suroviny zmiešame spolu, premiesime, vznikne lepivé cesto. Dáme do misy, zakryjeme a necháme 30-60min postáť.
-
Krok 2.
Potom ešte trocha premiesime, vznikne hladká guľka, podelíme na rovnaké bochníčky, vyváľame do kruhu tak aby v strede zostali hrubšie a na krajoch tenšie.
-
Krok 3.
Plnka: Na wok dám cibuľu, posypem ju bielym a čiernym mletým korením, nechám do sklovita osmažiť potom prihodím kuracinu.
-
Krok 4.
Keď je biela, pridám zbytok zeleniny, trochu soli, sójovky, rybacej omáčky.
-
Krok 5.
Chvíľu opekám kým je kapusta taká "al dente" akurát.
-
Krok 6.
Zmes nechám vychladiť a následne plním buchtičky. Na panvičku len trochu oleja, poukladám buchtičky, a na miernom ohni nehám tak 30-40 sekúnd osmažiť, potom zakryjem pokrievkou a 4-5 min nechám dusiť. Potom buchtičky obrátim, zas nechám do minútky popražiť a potom zakryjem pokrievkou a nechám dusiť. Hotové podávame s čili pastou, čili omáčkou, hocičím.